top

Välkommen till
Vänersborgs Brukshundklubb

Vänersborgs Brukshundklubb (VBHK) är en lokalklubb inom Svenska Brukshundklubben (SBK). Hundägare med hundar av alla raser, även blandraser, är välkomna i klubben.

Vi är en ideell förening med drygt 300 medlemmar vars gemensamma intresse är att leva ett aktivt och sunt liv ihop med våra hundar.

Våra huvudsakliga verksamhetsområden är hundägarutbildning, träning och tävling i grenarna agility, rallylydnad, patrull, rapport, spår, skydd, sök, lydnad och tjänstehund.

Klubbens verksamhet bygger helt och hållet på ideelt arbete och lever vidare tack vare våra medlemar, deras önskemål och deras arbete. Genom att vara medlem och utbilda dig, umgås och träna inom VBHK kommer du att kunna påverka klubbens framtid, samtidigt som du arbetar med din hund och får en ökad förståelse för din fyrfotade bästa vän.

Vi bedriver all kursverksamhet ideellt med auktoriserade SBK-instruktörer och handledare eller annan utbildning som vi anser adekvat. Alla arbetar helt utan ersättning. Här finns det ingen som tjänar pengar på dina eventuella hundproblem. Den kursavgift du betalar går tillbaka in i verksamheten, bland annat för att vi ska kunna fortsätta att utbilda oss för att bli ännu bättre på att hjälpa hundägare och hundar.

Du kan skicka e-post till klubben här